Friday, May 6, 2011

Planning from June - Dicember 2011

Salam, hi~

Huh! Kalau nk cter psl planning smpai hujung tahun ni, mmg full lah! Duet mcm byk je kan. Kaya la sgt aku ni~ hahaha. Mane xnye, klau duk lepak2 je mesti ade je idea2 sume kluar. Kalau idea bodoh 2 byk jgk la kan. Ni la klu org ckp byk commitment mula la skt kepala. Hah, ni dh mula aku skt kpl ngn prog2 diorg ni. Komitment antara kawan2 MMU, shbt2 kt kuantan, club dan keluarga~ huhuhu. Meh cni aku snaraikan prog aku smpai hujung tahun ni.

1. Reunion kt Pulau Tioman
2. Family Day
3. Gunung Nuang
4. Gunung Besar Hantu
5. Gunung Tahan
6. Diving @ Tioman
7. ATV @ PortDickson
8. Gunung Datok
9. Gunung Semangkok, Fraser Hill
10. Reunion kwn2 Sekolah

Wat mase ni, ni prog yg dlm cdgn dan hampir confirm. Yang belom kompem lg aku x thu la kan. Diorg ni mmg gle . Pas2 duet ni masalah gak. Mmg x smpt la aku nk kumpul duet klu prog byk gle mcm ni. hahaha:)) Habis2~!
Mari Like~!

3 comments:

Nor Adilla said...

berdaghahhhhhhhhhhhh:))

Zuraidah said...

Gila gaban? Boleh ke semua ni? Erk. =.=

aku di jalanan said...

kak dila : hahaha. thu xpe. nazir duk pkir gak ni mne nk cekau duet. hahaha

zuraidah : hahaha. kan2?? insyaAllah kalu ade duet. hikhikhikhik